Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident spectaculos la Bălți: Un bărbat a ajuns cu mașina în parapet - FOTO

© Photo : IP BălțiAccident la Bălți
Accident la Bălți - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Abonare
Un bărbat a fost la un pas de moarte în această dimineață - el a pierdut controlul asupra mașinii și a ajuns cu ea în parapetul unui pod.
CHIȘINĂU, 31 iul - Sputnik. În această dimineață, în jurul orei 06:10, pe drumul de centură al municipiului Bălți s-a produs un accident rutier.
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Accidente
Un bărbat a fost găsit mort pe marginea carosabilului: Ce spune Poliția
Potrivit ofițerului de presă Svetlana Talpă, oamenii legii au stabilit că un tânăr de 26 de ani, locuitor al raionul Sângerei, se deplasa în direcția sensului giratoriu Râșcani, a pierdut controlul asupra mașinii și a ajuns cu automobilul în parapetul de la marginea unui pod.
© Photo : IP BălțiAccident la Bălți
Accident la Bălți - Sputnik Moldova, 1920, 31.07.2021
Accident la Bălți
În urma accidentului, șoferul s-a ales cu o sperietură zdravăvă și cu mașina avariată. Testul la alcoolemie a arătat că șoferul nu era în stare de ebrietate. Pe acest caz a fost pornit proces contravențional, urmând să fie stabilite toate circumstanțele producerii accidentului.
Fluxul de știri
0