Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ziua când Natalia Gavrilița va prezenta lista miniștrilor din noul Guvern

© Sputnik / Mihai CarausПресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2021
Abonare
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, anunță când Natalia Gavrilița va prezenta lista miniștrilor pentru noul Guvern.
CHIȘINĂU, 30 iul – Sputnik. Luni, 2 august, Natalia Gavrilița, candidatul la funcția de prim-ministru, va prezenta lista candidaților din viitorul Guvern. Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul unei emisiuni la un post public de televiziune.
"Luni doamna Gavrilița va veni cu lista candidaților. Astăzi am avut discuții prealabile la fracțiune: am discutat despre acțiuni, am discutat despre candidaturi", a declarat Igor Grosu.
Grosu a mai spus că joi, 5 august, ar putea fi decisă soarta Guvernului Gavrilița.
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2021
Politică
Decis! Se cunoaște când va fi decisă soarta viitorului Guvern
Amintim că astăzi președintele Maia Sandu a desemnat-o pe Natalia Gavrilița candidat la funcția de prim-ministru. Decretul a fost semnat după consultările cu fracțiunile parlamentare PAS și „ȘOR”, care s-au desfășurat în această dimineață. Comuniștii și socialiștii au refuzat să se prezinte la discuții cu șeful statului și au declarat că o așteaptă pe Maia Sandu la Parlament.
 Natalia Gavrilița - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2021
Politică
Când își va prezenta Gavrilița garnitura guvernamentală
Președintele Maia Sandu a mai înaintat-o pe Natalia Gavrilița la funcția de prim-ministru la sfârșitul lunii ianuarie a anului curent. Ea nu a primit însă votul de încredere al deputaților.
Fluxul de știri
0