Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Actorul Gérard Depardieu face un nou film: Țara unde vor avea loc filmările

© Sputnik / Said Tsarnayev / Accesați arhiva multimediaФранцузский актер Жерар Депардье прибыл в Грозный
Французский актер Жерар Депардье прибыл в Грозный - Sputnik Moldova, 1920, 29.07.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cetățean rus din 2013, actorul francez Gérard Depardieu va filma o nouă producție cinematografică în Rusia.
Chișinău, 29 iul – Sputnik. Filmul de lungmetraj în care se va implica Gérard Depardieu în Rusia va fi o relatare despre un regiment francez care luptă în Prusia Orientală în 1945.
Producția va descrie activitatea regimentului de vânătoare 2/30 Normandie-Niémen, o unitate militară franceză, în timpul intervenţiei alături de Armata Roşie în 1945 în Prusia Orientală.
Pentru acuratețe, filmările vor avea loc chiar în oraşul Kaliningrad, acolo unde a avut loc bătălia.
Рабочие на строящемся объекте - Sputnik Moldova, 1920, 26.07.2021
Rusia
Rusia a simplificat condițiile de intrare în țară a imigranților
Anunţul proiectului a fost făcut în cadrul Baltic International Film Festival, unde Gérard Depardieu este invitat de onoare.
”Actorul de renume Gérard Depardieu şi echipa sa vor începe în curând filmările la un lungmetraj în regiunea Kaliningrad despre legendarul escadron Normandie-Niémen. Acest proiect este cu adevărat interesant pentru că este vorba despre o parte importantă a istoriei regiunii”, se arată într-un comunicat al Ministerului Culturii şi Turismului al regiunii Kaliningrad
Fluxul de știri
0