Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ambasadorul Moldovei la Moscova a fost rechemat pentru consultări

© Photo : Facebook / Владимир ГоловатюкВладимир Головатюк
Владимир Головатюк - Sputnik Moldova, 1920, 29.07.2021
Abonare
Ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă a fost rechemat pentru consultări și evaluarea activității misiunii diplomatice de către Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.
CHIȘINĂU, 29 iul - Sputnik. Ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Vladimir Golovatiuc, a fost chemat la Chișinău de către Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene „pentru consultări și evaluarea activității misiunii diplomatice”. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către serviciul de presă al ministerului de resort.
"În conformitate cu legea, Ministerul Afacerilor Externe l-a rechemat pe ambasadorul Vladimir Golovatiuc la Chișinău pentru o perioadă nedeterminată pentru consultări și evaluarea activităților misiunii diplomatice, precum și a aspectelor legate de comportamentul său", a precizat serviciul de presă al Ministerului de Externe.
Anterior, presa de la Chișinău a scris că Golovatiuc a fost implicat într-un scandal sexual.
„Până când nu vor fi clarificate toate circumstanțele acestui caz, ne abținem de la comentarea informațiilor apărute în presa națională, menționând că în minister se promovează toleranța zero la orice tip de presiune”, a precizat Ministerul Afacerilor Externe de la Chișinău.
Ședința de constituire a Parlamentului de Legislatura a XI-a - 26 iulie 2021  - Sputnik Moldova, 1920, 29.07.2021
Politică
Voronin vrea schimbarea Constituției prin referendum: „Am fost ultimul președinte legitim”
Anterior, Golovatiuc a fost fost deputat din partea Partidului Socialiștilor și a fost numit ambasador la Moscova în decembrie 2020.
Fluxul de știri
0