Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Revin carabinierii pe străzi: Noile decizii ale CESP Chișinău

© Sputnik / Anatolii KiriakCarabinieri
Carabinieri - Sputnik Moldova, 1920, 28.07.2021
Abonare
Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a solicitat ajutorul MAI, a Inspectoratului General de Carabinieri și a altor organe de forță pentru a monitoriza respectarea măsurilor anti COVID-19.
CHIȘINĂU, 28 iul - Sputnik. Carabinierii și forțele de ordine revin pe străzile Capitalei. Asta după ce autoritățile i-au rugat să patruleze străzile și să monitoriza respectarea restricțiilor impuse, inclusiv în stațiile de așteptare.
Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 28.07.2021
Coronavirus
Capitala este din nou sub cod galben de alertă sanitară: Deciziile CESP Chișinău
Totodată, organele abilitate sunt rugate să monitorizeze persoanele care trebuie să stea în carantină și să verifice cum sunt respectate măsurile de autoizolare.
Precizăm că CESP Chișinău a luat decizia de a emite Cod galben de alertă sanitară, în contextul creșterii incidenței de îmbolnăvire cu COVID-19, dar și depistării tulpinii Delta pe teritoriul țării noastre.
Amintim că vineri, 23 iulie, Ministerul Sănătății a anunțat că în Moldova este prezentă tulpina Delta. Astfel, din cele 15 probe expediate la Berlin, 12 s-au dovedit a fi pozitive la prezența noii tulpini Delta, care s-a dovedit a fi mult mai contagioasă decât varianta britanică.
Certificat de vaccinare electronic - Sputnik Moldova, 1920, 28.07.2021
Coronavirus
Moldovenii încă nu pot călători în toate țările UE cu certificatele digitale de vaccinare
De la începutul pandemiei de COVID-19, peste 258 de mii de persoane s-au infectat cu coronavirus, iar 6 247 au murit.
Fluxul de știri
0