Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Spărgeau mașini și furau din ele: Mai mulți tineri, reținuți

© Sputnik / Mihai CarausAntrenamente in forța BDS “SCORPION”
Antrenamente in forța BDS “SCORPION” - Sputnik Moldova, 1920, 27.07.2021
Abonare
Trei tineri au furat timp de mai multe luni accesorii din mai multe automobile de marca BMW în valoare de două milioane de lei.
CHIȘINĂU, 27 iul - Sputnik. Poliția anunță că a destructurat o grupare infracțională formată din trei membri cu vârstele cuprinse între 22 și 30 de ani. Tinerii sunt din raionul Telenești și au și alte antecedente penale.
Potrivit poliției, aceștia au furat accesorii din mai multe automobilele, iar oamenii legii au urmărit activitatea lor timp de șapte luni pentru a putea aduna probe suficiente.
Вор - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Au bătut o bătrână și i-au furat banii din casă: Ce riscă făptașii
Într-un comunicat de presă emis de Poliția Capitalei se menționează că suspecții au comis 24 de furturi în perioada 2019 - 2021, iar acțiunile lor au fost surprinse de către camerele de luat vederi.
În urma perchezițiilor, oamenii legii au depistat mai multe bunuri în sumă de două milioane de lei, care ulterior urmau să fie vândute.
În prezent, cei trei suspecți sunt plasați în arest pentru 30 de zile. Aceștia sunt cercetați penal pentru furt în proporții mari, iar dacă vor fi găsiți vinovați ei riscă până la zece ani de pușcărie.
Oamenii legii continuă să investigheze cazul pentru a depista și alte persoane implicate în această schemă.
Fluxul de știri
0