Au bătut o bătrână și i-au furat banii din casă: Ce riscă făptașii

© Sputnik / Miroslav RotariВор
Вор - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Abonare
O bătrână de 80 de ani a ajuns victima unui furt. Ea a rămas fără șase mii de lei după ce doi bărbați au pătruns în locuința sa și au bătut-o.
CHIȘINĂU, 20 iul - Sputnik. În noaptea de 18 spre 19 iulie, în satul Țarigrad din raionul Drochia, doi bărbați mascați au pătruns în locuința unei bătrâne de 80 de ani, au imobilizat-o și au bătut-o, după care i-au cerut bani.
Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova, 1920, 06.06.2020
Republica Moldova
Un tânăr a fost reținut de Poliție: Este suspect în mai multe cazuri de furt
Femeia, speriată rău, le-a arătat bărbaților unde ține banii, iar aceștia au luat cei șase mii de lei, au smuls cablul de la telefon și au fugit într-o direcție necunoscută.
Dimineața, vecina bătrânei a alertat oamenii legii. Veniți la fața locului, polițiștii au audiat victima care le-a spus că totul s-a întâmplat în jurul orei 02:00. Potrivit poliției, suspecții au fost reținuți în aceiași zi. Este vorba despre doi bărbați de 32 și 33 de ani din aceiași localitate. Potrivit oamenilor legii, unul dintre ei a fost judecat anterior pentru furt.
Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru jaf. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la zece ani de pușcărie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0