Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vor fi reluate cursele aeriene regulate Moscova-Chișinău: Detalii despre zboruri

avion Ryanair - Sputnik Moldova, 1920, 27.07.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă a venit cu precizări privind relansarea curselor aeriene regulate Moscova-Chișinău.
CHIȘINĂU, 27 iul - Sputnik. Din data de 9 august vor fi relansate cursele aeriene regulate Moscova-Chișinău. În acest context, ambasada Moldovei în Rusia a venit cu precizări privind intrarea în Federația Rusă.
Potrivit misiunii diplomatice, zborurile regulate vor fi efectuate de trei ori pe săptămână.
"Modalitatea de intrare legală pe teritoriul Rusiei pentru cetățenii Republicii Moldova, în condițiile actuale, se păstrează în continuare", este menționat într-o postare pe pagina de Facebook a ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă.
Un avion atterrit à Omsk - Sputnik Moldova, 1920, 01.07.2021
Societate
VIDEO - Un avion din Moldova, la un pas de a se ciocni cu o altă aeronavă în Brazilia
Ținând cont de situația epidemiologică din fiecare țară s-a decis reluarea, pe bază reciprocă, din 9 august 2021, a zborurilor regulate cu următoarele state:
Republica Moldova: ruta Moscova - Chișinău cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână;
Bahrain: ruta Moscova - Manama cu o frecvență de două zboruri pe săptămână;
Republica Dominicană: rutele Moscova - Punta Cana, Moscova - La Romana, Moscova - Puerto Plata cu o frecvență totală de trei zboruri pe săptămână.
Rusia a suspendat zborurile dinspre și spre Republica Moldova încă în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus.
Fluxul de știri
0