Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO - Un avion din Moldova, la un pas de a se ciocni cu o altă aeronavă în Brazilia

© Sputnik / Alexey Malgavko / Accesați arhiva multimediaUn avion atterrit à Omsk
Un avion atterrit à Omsk - Sputnik Moldova, 1920, 01.07.2021
Abonare
Avionul unei companii din Republica Moldova a fost la un pas să se ciocnească cu o altă aeronavă în Brazilia.
CHIȘINĂU, 1 iul - Sputnik. Avionul unei companii din Republica Moldova a fost la un pas să se ciocnească cu o altă aeronavă în Brazilia.
Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Autorității Aeronautice Civile Irina Bodolica pentru Sputnik Moldova. 
„Autoritatea Aeronautică Civilă cunoaște despre acest eveniment. A fost informată de către operatorul aerian. Potrivit Convenției de la Chicago, responsabilă de investigarea evenimentului aeronautic este autoritatea din țara în care s-a produs evenimentul. Ulterior, după ce vor fi constatate toate circumstanțele de producere a acestui eveniment, va fi informată Autoritatea Aeronautică Civilă din Republica Moldova. Avionul aparținea companiei Fly Pro, care este o companie transportatoare de cargo, nu de pasageri”, a declarat Irina Bodolica pentru Sputnik Moldova
Totul s-a întâmplat pe aeroportul din Sao Paulo, în momentul în care avionul cargo al companiei Ply Pro se pregătea să aterizeze simultan cu aeronava unei companii braziliene.
Din fericire, la indicațiile turnului de control, avionul companiei înregistrate în Republica Moldova a reușit să efectueze manevrele necesare la timp și să evite impactul.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0