Igor Dodon nu s-a prezentat la ședința Parlamentului: Care este motivul

© Sputnik / Mihai CarausȘedința de constituire a Parlamentului de Legislatura a XI-a - 26 iulie 2021
Ședința de constituire a Parlamentului de Legislatura a XI-a - 26 iulie 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 26.07.2021
Abonare
Fostul șef al statului Igor Dodon nu s-a prezentat la ședința de constituire a Parlamentului, care a avut loc luni, 26 iulie. Colegii săi de fracțiune au explicat de ce nu s-a putut prezenta în Legislativ.
CHIŞINĂU, 26 iul - Sputnik. Deputatul socialist Vasile Bolea a declarat pentru Sputnik Moldova că Igor Dodon nu s-a putu prezenta astăzi la ședința de constituire a Parlamentului pe motiv că se află într-o deplasare în afara țării și că el nu este singurul deputat care a fost absent de la ședință.
„Sincer să vă spun, și eu abia ieri am revenit dintr-o deplasare și astăzi iată că că am participat la ședința Parlamentului, dar din ceea ce s-a anunțat, la ședință au participat 90 sau 91 de deputați. Probabil că și ceilalți nu au avut posibilitatea să vină pentru că nu erau în țară ca să se prezinte la prima ședință”, a menționat deputatul Vasile Bolea.
Ședința de constituire a Parlamentului de Legislatura a XI-a - 26 iulie 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 26.07.2021
Politică
Batrîncea: Ședința de astăzi a fost o farsă pe bani publici
Amintim că luni, 26 iulie, a avut loc ședința de constituire a Parlamentului de Legislatura a XI-a, care a fost prezidată de cel mai în vârstă deputat, Eduard Smirnov. Precizăm că ședința de constituire a noului Parlament s-a încheiat fără ca să fie aleasă conducerea forului legislativ.
Fracțiunea PAS a părăsit sala de plen după discursul președintelui Maia Sandu. Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate a propus să fie continuată ședința joi, iar până atunci să fie stabilită componența comisiilor permanente ale Parlamentului.
Fluxul de știri
0