Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Grosu spulberă zvonurile despre candidatura sa la funcția de premier: „Rămân în Parlament”

© Sputnik / Mihai CarausȘedința de constituire a Parlamentului de Legislatura a XI-a - 26 iulie 2021
Ședința de constituire a Parlamentului de Legislatura a XI-a - 26 iulie 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 26.07.2021
Abonare
Președinte Partidului Acțiune și Solidaritate Igor Grosu a spulberat zvonurile apărute în spațiul public cu referire la candidatura sa la funcția de prim-ministru. El a declarat ferm că rămâne în Parlament.
CHIȘINĂU, 26 iul - Sputnik. Liderul PAS a fost întrebat în cadrul unui briefing susținut după ședința Parlamentului dacă formațiunea are deja candidați pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte al Parlamentului.
Politicianul a menționat că astfel de discuții au fost în cadrul formațiunii și că în ședința de joi vor fi anunțate oficial numele lor.
Ședința de constituire a Parlamentului de Legislatura a XI-a - 26 iulie 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 26.07.2021
Politică
Batrîncea: Ședința de astăzi a fost o farsă pe bani publici
El a precizat însă că „rămâne în Parlament”, astfel a lăsat să se înțeleagă că nu va fi propus pentru funcția de prim-ministru.
„N-a mai rămas mult. Tot ce pot să vă confirm este că eu rămân în Parlament”, a spus Igor Grosu.
El a precizat că președintele Maia Sandu, cel mai probabil va convoca joi fracțiunile parlamentare la consultări, iar în urma consultărilor se va decide asupra unei candidaturi la funcția de premier.
Fluxul de știri
0