Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Vaccinarea în punctele mobile: Unde staționează astăzi

© Photo : Facebook / Iv CebanPuncte mobile de vaccinare
Puncte mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 24.07.2021
Abonare
Doritorii de a se imuniza împotriva COVID-19 la punctele mobile de vaccinare o pot face și în acest weekend. Iată unde vor fi amplasate punctele de vaccinare în această sâmbătă.
CHIȘINĂU, 24 iul - Sputnik. Cei care nu au reușit să se vaccineze împotriva noului coronavirus, dar vor să o facă, sunt așteptați la punctele mobile care sunt amplasate în municipiul Chișinău. Începând cu ora 10:00, troleibuzul și autobuzul destinat special pentru campania de vaccinare staționează în Capitală și în suburbii.
Sâmbătă, 24 iulie, troleibuzul poate fi găsit în sectorul Râșcani, pe bulevardul Grigore Vieru, în apropiere de Banca Națională a Moldovei. Totodată, autobuzul staționează astăzi la Botanica, pe strada Cuza Vodă, în intersecție cu strada Grenoble.
Doritorii pot merge să se imunizeze până la ora 18:00.
Центр гигиены и эпидемиологии в Санкт-Петербурге - Sputnik Moldova, 1920, 23.07.2021
Coronavirus
Tulpina Delta a fost depistată în Moldova
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Conform datelor oficiale, în țară, 941 278 de persoane s-au imunizat deja împotriva noului coronavirus.
Fluxul de știri
0