Strada Ion Creangă va fi închisă pentru circulație: Iată când

© Photo : Facebook / Iv CebanIon Ceban a mers să vadă cum decurg lucrările de reparație a străzii Ion Creangă din Capitală
Ion Ceban a mers să vadă cum decurg lucrările de reparație a străzii Ion Creangă din Capitală - Sputnik Moldova, 1920, 24.07.2021
Abonare
Primăria municipiului Chișinău informează că circulația pe strada Ion Creangă va fi suspendată în acest weekend.
CHIȘINĂU, 24 iul – Sputnik. Circulația rutieră pe strada Ion Creangă din Capitală va fi suspendată în acest weekend, pe 24-25 iulie. Este vorba de tronsonul cuprins între strada Vissarion Belinski și strada Eugen Coca. Primăria municipiului Chișinău informează că această acțiune a fost necesară pentru executarea lucrărilor de asfaltare a carosabilului.
În perioada efectuării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:
Troleibuze:
Se deschide linia suplimentară „D" „șoseaua Balcani - Universitatea de medicină" cu următorul itinerar: strada Alba-Iulia, strada Constituției, strada Vasile Lupu, strada Constantin Stere, strada Alexei Șciusev, strada Mihai Viteazul, strada Columna, strada Henri Coandă, Calea Ieșilor, Parcul „Alunelul”;
Ион Чебан - Sputnik Moldova, 1920, 14.06.2021
Republica Moldova
Ceban: Strada Ion Creangă ar putea fi dată în folosință până la Hramul Orașului
retur: Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Alexei Sciusev, strada Constantin Stere, strada Vasile Lupu, strada Constituției, strada Alba-Iulia. Numărul unităților de transport care vor circula va fi stabilit după necesitate.
Linia nr. 27 se suspendă. Linia nr. 1 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani - de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, strada București, strada Alexei Șciusev, strada Constantin Stere, strada Vasile Lupu, strada Tudor Vladimirescu, în direcția spre centrul urbei - de pe strada Tudor Vladimirescu pe străzile Vasile Lupu, Constantin Stere, Alexei Șciusev, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
Ion Ceban a mers să vadă cum decurg lucrările de reparație a străzii Ion Creangă din Capitală - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2021
Societate
Strada Ion Creangă va fi închisă timp de o lună: Cum va circula transportul public
Liniile nr. 3 și nr. 4 se modifică după cum urmează: în direcția spre sectorul Buiucani, de pe strada Vasile Lupu pe strada Tudor Vladimirescu (uzina „Aschim”), în direcția spre centrul urbei - de pe strada Tudor Vladimirescu (uzina „Aschim”), strada Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit.
Linia nr. 21 se redirecționează pe strada Calea Ieșilor până la strada Bariera Sculeni.
Linia nr. 22 se redirecționează pe strada Calea Ieșilor până la Parcul „Alunelul”.
Linia nr. 35 se modifică după cum urmează: de pe strada Tudor Vladimirescu pe strada Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit.
Troleibuzul 28 - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2021
O nouă linie de troleibuz în Chișinău: Ce itinerar are
Linia nr. 38 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani, de pe strada Mihai Viteazul pe strada Columna, strada Henri Coandă, strada Calea Ieșilor (Parcul „Alunelul”), bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Alexei Șciusev, strada Constantin Stere, strada Vasile Lupu, strada Constituției, strada Alba-Iulia, strada Ion Pelivan, strada Nicolae Costin și în continuare pe traseul stabilit, în direcția spre centrul urbei - de pe strada Nicolae Costin pe strada Ion Pelivan, strada Alba-Iulia, strada Constituției, strada Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit.
Autobuze:
Linia nr. 11 se scurtează până la Piaţa Unirii Principatelor.
Люди и общественный транспорт  - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Societate
Important pentru locuitorii din sectorul Buiucani: A fost suspendată o linie de troleibuz
Linia nr. 26 se modifică după cum urmează: în direcția stra Alba-Iulia - de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Serghei Lazo, strada București, strada Alexei Șciusev, strada Constantin Stere, strada Vasile Lupu, strada Constituției, strada Alba-Iulia, în direcția spre centrul urbei - de pe strada Alba-Iulia pe strada Constituției, strada Vasile Lupu, strada Constantin Stere, strada Alexei Șciusev, bulevardul. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
Microbuze:
Liniile nr. 101 și nr. 125 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani - de pe strada București pe strada Alexei Sciusev, strada Constantin Stere, strada Vasile Lupu, strada Constituției, Piața Unirii Principatelor și în continuare pe traseul stabilit. În direcția spre centrul urbei - de pe strada Ion Creangă pe strada Constituției, strada Vasile Lupu, strada Constantin Stere, strada Alexei Sciusev și în continuare pe traseul stabilit.
Троллейбус - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Societate
În Capitală a fost lansată o nouă linie de troleibuz: Itinerarul
Linia nr. 103 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani - de pe strada Henri Coandă pe Piața Dimitrie Cantemir, strada Calea Ieșilor, strada 27 Martie 1918, strada Ion Pelivan și în continuare pe traseul stabilit. În direcția spre centrul urbei - de pe strada Nicolae Costin pe strada Ion Pelivan, strada Alba-Iulia, strada Constituției, strada Vasile Lupu, strada Constantin Stere, strada Alexei Șciusev, strada 31 August 1989 și în continuare pe traseul stabilit.
Linia nr. 121: în direcția sectorului Buiucani - de pe Piața Dimitrie pe strada Calea Ieșilor, strada 27 Martie 1918, strada Ion Pelivan, strada Alba Iulia și în continuare pe traseul stabilit. În direcția spre centrul urbei - de pe strada Alba-Iulia pe strada Ion Pelivan, 27 Martie 1918, strada Calea Ieșilor și în continuare pe traseul stabilit.
Maxi taxi - Sputnik Moldova, 1920, 22.07.2021
Societate
Fără maxi-taxi în Chișinău: Iată de când nu vor mai circula
Linia nr. 124: în direcția sectorului Buiucani - de pe strada Henri Coandă pe Piața Dimitrie Cantemir, strada Calea Ieșilor, strada 27 Martie 1918, strada Ion Pelivan și în continuare pe traseul stabilit. În direcția spre centrul urbei - de pe strada Ion Pelivan pe strada Alba-Iulia, strada Constituției, strada Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit.
Linia nr. 174: în direcția sectorului Buiucani - de pe strada Henri Coandă pe Piața Dimitrie Cantemir, strada Calea Ieșilor, strada 27 Martie 1918, strada Ion Pelivan, strada Alba-Iulia, strada Constituției și în continuare pe traseul stabilit. În direcția spre centrul urbei - de pe strada Cornului pe strada Vasile Lupu, strada Constituției, strada Alba-Iulia, strada Ion Pelivan, strada 27 Martie 1918, strada Calea Ieșilor și în continuare pe traseul stabilit.
În Chișinău au apărut marcaje care delimitează banda rezervată transportului public - Sputnik Moldova, 1920, 23.07.2021
Societate
Capitala se pregătește să renunțe la microbuze? Iată ce se întâmplă acum pe străzi
Liniile nr. 172 și nr. 185 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani - din Piața Dimitrie pe strada Calea Ieșilor, strada 27 Martie 1918, strada Ion Pelivan, strada Alba Iulia și în continuare pe traseul stabilit. În direcția spre centrul urbei - de pe strada Alba-Iulia pe strada Constituției, strada Vasile Lupu, strada Constantin Stere, strada Alexei Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.
Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.
Fluxul de știri
0