Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Alerte de călătorie actualizate: Cum călătorim în România, Ucraina, Franța sau Germania

© Sputnik / Mihai CarausVama Palanca
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 23.07.2021
Abonare
Astăzi a fost actualizată noua listă de "alerte de călătorie". Lista se actualizează deja o dată la 7 zile.
CHIȘINĂU, 23 iul – Sputnik. Ministerul de Externe a actualizat vineri informațiile privind accesul cetățenilor Republicii Moldova pe teritoriul altor state.
Astfel, cei care vor să călătorească în România și Ucraina vor trebui să prezinte la vamă testul negativ la COVID-19 sau dovada vaccinării anti COVID-19. Aceleași condiții sunt și pentru persoanele care vor să meargă în Germania și Grecia.
Mai greu este de călătorit în Franța. Moldovenii care vor să meargă în Republica Franceză trebuie să prezinte dovada vaccinării și testul negativ la COVID-19. La fel este greu de ajuns în Cehia. Moldovenii pot merge doar dacă sunt: titularii unei vize, titularii unui permise de ședere sau partenerii unui ceh.
Informații despre felul în care puteți călători în alte țări puteți găsi accesând acest link>>>.
Alertele de călătorie pot suferi modificări, dacă autoritățile statelor străine vizate vor adopta alte decizii. Aceste actualizări sunt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare.
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 23.07.2021
Societate
Dacă vii din aceste state trebuie să stai în carantină: Lista a fost actualizată
Fluxul de știri
0