Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dublul suicid de la Bălți: Au apărut noi detalii

© Flickr / Georgie Pauwelsimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 22.07.2021
Abonare
Doi prieteni ai adolescentelor care și-au pus capăt zilelor la Bălți la fel s-au sinucis recent. Presa locale a dezvăluit detalii șocante pe acest caz.
CHIȘINĂU, 22 iul – Sputnik. Noi detalii ies la iveală în cazul care a șocat întreaga țară. Marți, două copile din Bălți și-au pus capăt zilelor sărind în gol de la etaj.
Potrivit presei locale, cele două adolescente ar mai fi încercat anterior să se sinucidă. Totodată, prietenul uneia dintre acestea s-a aruncat și el în gol în decembrie 2020, sărind de pe acoperișul unui bloc. Iar, o altă prietenă a minorei s-a sinucis acum doi ani.
Acces interzis - Politia - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Societate
Îngrozitor: Două tinere s-ar fi aruncat de la etajul 13
Potrivit informației oferite de Poliție, fetele aveau vârstele de 16 și 20 de ani. Însă presa locală anunță că victimele erau în vârstă de 15 și respective 17 ani.
Asistenta socială care monitoriza adolescenta de 17 ani spune că fata era sociabilă și avea planuri de viitor. Ea visa să devină frizer, iar pentru asta frecventa cursuri de specialitate la un centru din oraș.
Ambele copile au beneficiat de asistență socială.
Amintim că tragedia a avut loc în data de 20 iulie. Două tinere au decedat după ce s-au aruncat de pe un bloc de locuințe din municipiul Bălți. Acestea au lăsat bilețele de adio.
Fluxul de știri
0