Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Două tinere s-ar fi aruncat de la etajul 13

© Sputnik / Mihai CarausAcces interzis - Politia
Acces interzis - Politia - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Abonare
Tragedie în Bălți. Două tinere au decedat după ce s-au aruncat de pe un bloc de locuit. Acestea au lăsat bilete de adio.
CHIȘINĂU, 20 iul - Sputnik. Două tinere de 16 și respectiv 20 de ani au decedat după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuit din orașul Bălți. Potrivit informațiilor oferite de Poliția Republicii Moldova, totul s-a întâmplat cu puțin timp în urmă.
Police road in HDI Arena, Hanover, Germany - 17/11/15 - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Societate
Tragedie într-o familie de moldoveni din Germania: Un copil de 3 ani a căzut de la etaj
„Acum 25 de minute, la Poliție a parvenit un apel telefonic prin care am fost anunțați despre decesul a două persoane aflate la sol. Deplasându-se la fața locului, colegii noștri au stabilit că este vorba despre 2 tinere cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, care, preliminar, ar fi sărit în gol de la etajul 13 al blocului de locuit lângă scara căruia au fost găsite corpurile neînsuflețite. Ambele fete au lăsat bilete de adio și nu sunt locatare ale blocului respectiv. La fața locului se află serviciile specializate care stabilesc toate circumstanțele cazului, precum și identitatea victimelor”, a precizat ofițerul de presă al Poliției Republicii Moldova, Diana Fetko.
Cu detalii despre această tragedie vom reveni în știrile ulterioare.
Fluxul de știri
0