Tofilat a explicat cauza încăierării cu Cosovan

© Pixabay / PavlofoxPumn
Pumn - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2021
Abonare
Bătaia de ieri dintre cei doi politicieni, în urma căreia Cosovan și-a pierdut cunoștința, s-a încheiat cu o strângere de mână prietenească.
CHIȘINĂU, 21 iul – Sputnik. Fostul consilier prezidențial Sergiu Tofilat a venit cu scuze pentru incidentul care a avut loc aseară în platoul postului de televiziune JURNAL TV.
Cabină de regie. Imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Reacția JURNAL TV după ce Ghenadie Cosovan și Sergiu Tofilat s-au luat la bătaie în direct
Amintim că în seara de luni fostul viceministru de Interne Ghenadie Cosovan și fostul consilier prezidențial Sergiu Tofilat s-au luat la bătaie în direct.

”A fost o situație în care n-am știut să-mi controlez emoțiile și regret cele întâmplate” a scris Tofilat pe pagina sa de Facebook.

El a subliniat că violența este inadmisibilă, iar disputele nu se rezolvă cu astfel de instrumente, oricare ar fi natura sau cauza acestora.
Totul a început după ce Tofilat i-a dat o replică jignitoare lui Cosovan, iar acesta l-a stropit cu apa din pahar, după care a început încăierarea. Tofilat l-a apucat de gât pe Cosovan și l-a trântit la pământ.
Angajații postului TV la care a avut loc incidentul au chemat medicii care i-au acordat primul ajutor lui Cosovan. Dup aceasta, cei doi și-au strâns mâinile.
Fluxul de știri
0