Reacția JURNAL TV după ce Ghenadie Cosovan și Sergiu Tofilat s-au luat la bătaie în direct

© Sputnik / Vladimir Pesnya / Accesați arhiva multimediaCabină de regie. Imagine simbol
Cabină de regie. Imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Abonare
Postul de televiziune JURNAL TV a venit cu o reacție după ce Ghenadie Cosovan și Sergiu Tofilat s-au luat la bătaie în direct.
CHIȘINĂU, 20 iul - Sputnik. "Jurnal TV nu tolerează astfel de atitudini", este reacția postului de televiziune unde în această seară doi politicieni s-au luat la pumni în emisie directă. Instituția media sugerează că, după incident, cei doi au reușit să se împace.

"În cadrul oricărui talk-show politic, discuțiile se încing deseori, iar invitații vorbesc și uneori reacționează în stare de afect. Se întâmplă oriunde, însă Jurnal TV nu tolerează astfel de atitudini. Pe viitor, asemenea manifestări vor fi taxate nu doar de public, ci și de echipa noastră. Ce e important e că „totul e bine când se termină cu bine", scrie postul de televiziune.

Din imaginile publicate de Jurnal TV se observă că în studiou au venit și medicii de pe ambulanță.
Amintim că în această seară fostul viceministru de Interne Ghenadie Cosovan și fostul consilier prezidențial Sergiu Tofilat s-au luat la bătaie în direct.
Totul a început după ce Tofilat i-a dat o replică jignitoare lui Cosovan, iar acesta l-a stropit cu apa din pahar și așa a început încăierarea.
Fluxul de știri
0