Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a comentat tărăgănarea autorizării vaccinurilor rusești împotriva COVID

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediaПрямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным
Прямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным - Sputnik Moldova, 1920, 21.07.2021
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a comentat tergiversarea procesului de autorizare a vaccinurilor rusești în Occident.
BUCUREȘTI, 21 iul – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că nu îi înțelege pe colegii străini care tărăgănează înregistrarea vaccinului rusesc împotriva coronavirusului, împărțind pandemia în "a lor" și cea "străină".
“Desigur, mi-e greu să-mi înțeleg colegii, care continuă să împarte pandemia în a lor și în cea străină, tergiversează, în special, înregistrarea vaccinurilor noastre, care sunt fără îndoială sigure și eficiente”, a spus președintele în cadrul unei ședințe cu membrii guvernului.
Maraton-rapel de vaccinare cu Sputnik V  - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Rusia
În Rusia ar putea fi instituită pedeapsa pentru apeluri la refuzul vaccinării
Șeful statului și-a exprimat speranța că se va reuși organizarea acestei activități în comun. “Pentru că ar fi inutil să luptăm separat”, a subliniat el.
Fluxul de știri
0