Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Ultima oră: Certificatul digital de vaccinare împotriva COVID-19 poate fi descărcat

© AFP 2024 / ERIC LALMANDCertificat de vaccinare electronic
Certificat de vaccinare electronic - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Abonare
Moldovenii care au primit certificat de vaccinare după administrarea serului împotriva noului coronavirus pot descărca documentul digital.
CHIȘINĂU, 20 iul - Sputnik. Certificatele de vaccinare împotriva COVID-19 pentru cei care s-au vaccinat în Republica Moldova sunt disponibile în format digital.
vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2021
Societate
Poți avea probleme în călătorii: Cine riscă să nu primească certificat de vaccinare valid
Certificatul electronic de vaccinare COVID-19 funcționează deja, dar startul oficial va fi dat mâine, 21 iulie. Certificatul poate fi descărcat deja de pe site-ul web guvernamental.
Certificatul de vaccinare împotriva COVID-19 conține doi identificatori de tip QR code. Unul dintre coduri va fi prevăzut pentru identificare internațională, iar celălalt va oferi posibilitatea de autentificare a certificatului în Registrul de stat al vaccinării COVID-19.
Alexei Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2021
Podcasturi
Certificatul de vaccinare anti-COVID din Moldova: VA FI sau NU recunoscut în alte state
Certificatul este tradus în trei limbi - română, rusă și engleză. Acesta va conține IDNP-ul, data și luna nașterii și codul generat de robot.
Fluxul de știri
0