Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un tânăr a fost reținut de Poliție: Este suspect în mai multe cazuri de furt

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 23 de ani a fost reținut de oamenii legii. Acesta este suspectat în mai multe cazuri de furt.

CHIȘINĂU, 6 iun - Sputnik. Un tânăr de 23 ani, locuitor al Capitalei, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de Detenție provizorie al Direcție de Poliție a municipiului Chișinău, pentru comiterea mai multor furturi.

Bribe - Sputnik Moldova
Societate
Cât costă în Moldova mușamalizarea unui furt - Procuratura Generală oferă detalii

În cadrul acțiunilor de investigație s-a stabilit că individul a comis cel puțin două furturi în perioada lunilor martie – mai. Primul caz a avut loc pe data de 20 martie, acesta a pătruns în subsolul unei case amplasată pe strada Prigoreni, prin deteriorarea geamului, de unde a sustras patru jante de model ,,Brock” cu anvelope ,,Nexen” și două biciclete. Prejudiciul estimat de către proprietar constituie 45 de mii de lei.

În al doilea caz Poliția a fost sesizata în data de 1 iunie, de către proprietarul automobilului de model ,,Toyota Prado”, comunicând că din automobil i-au fost sustrase bunuri materiale.

furt - Sputnik Moldova
Societate
Culmea hoției: Un bărbat din Bălți a comis un furt chiar în secția de poliție

La fața locului s-a stabilit că individul a pătruns prin deteriorarea geamului și a furat o geantă în care se afla un laptop de model ,,Acer”. Astfel a cauzat un prejudiciu în sumă de 7 000 de lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția. Totodată este de menționat că tânărul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

Actualmente acesta este cercetat penal pentru Furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0