Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rușii fac teste pentru un nou vaccin anti COVID-19

© Inquam Photos / OCTAV GANEAVaccin AstraZeneca
Vaccin AstraZeneca - Sputnik Moldova, 1920, 19.07.2021
Abonare
Agenția Federală Medico-Biologică a Rusiei a început să efectueze teste clinice cu un nou vaccin împotriva coronavirusului, la care participă 200 de oameni.
CHIȘINĂU, 19 iul – Sputnik. Agenția Federală Biomedicală din Rusia a început studiile clinice ale vaccinului său împotriva coronavirusului, a declarat serviciul de presă Agenției pentru RIA Novosti.
Maraton-rapel de vaccinare cu Sputnik V  - Sputnik Moldova, 1920, 19.07.2021
Societate
Au primit rapelul "Sputnik V" : Câți oameni au fost la maratonul din weekend
"Agenția Federală Medico-Biologică a Rusiei a obținut permisiunea oficială de la Ministerul Sănătății al Federației Ruse pentru a efectua studii clinice ale fazelor I și II ale unui vaccin recombinant subunitar pentru prevenirea infecției cu coronavirus cauzate de virusul SARS-CoV-2", se arată în declarație.
În iunie 2021, studiile preclinice ale preparatului vaccinal au fost finalizate cu succes și ele au aprobat că preparatul este sigur, a explicat serviciul de presă.
„Studiile clinice vor fi efectuate începând cu 19 iulie 2021”, au anunțat responsabilii din cadrul Agenției.
200 de persoane cu vârstele între 18 și 60 de ani vor participa la cercetare, a mai precizat serviciul de presă al Agenției.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0