Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Explozie la Nisporeni: Un bărbat a fost scos de sub dărâmături - Foto

© Photo : Facebook / IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, RomaniaIGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania
IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania - Sputnik Moldova, 1920, 19.07.2021
Abonare
Un bărbat de 60 de ani s-a ales cu arsuri pe 80 la sută din suprafața corpului după ce în locuința sa a explodat o butelie de gaz.
CHIȘINĂU, 19 iul - Sputnik. În dimineața de luni, 19 iulie, în jurul orei 06:50, pompierii au fost alertați în privința producerii unei explozii într-o locuință din satul Călimănești, raionul Nisporeni.
Explozie - Sputnik Moldova, 1920, 13.07.2021
Societate
Video: Explozie în Vâlcea – o persoană rănită
Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că deflagrația a avut loc la o butelie de gaz. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a menționat că în urma exploziei nu a izbucnit și un incendiu. Totodată, pompierii au efectuat lucrări și de răcire a sobei.
În urma exploziei, 60 la sută din construcția casei și gardul a fost distruse, iar proprietarul casei, un bărbat de 60 de ani, s-a ales cu arsuri de gradul III și IV pe 80% din suprafața corpului.
El a fost scos de sub dărâmături de către vecini și a fost transportat de urgență la spital. În prezent, specialiștii investighează cauza care a dus la explozia buteliei. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0