Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Explozie în Vâlcea – o persoană rănită

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaExplozie
Explozie - Sputnik Moldova, 1920, 13.07.2021
Abonare
O dubă cu tuburi de oxigen a luat foc în județul Vâlcea, România, explozia afectând și câteva apartamente din blocul din apropiere.
BUCUREȘTI, 13 iul – Sputnik, Narius Holdean. O dubă cu tuburi de oxigen a luat foc în Ostroveni, județul Vâlcea, iar martorii spun că ar fi o și victimă care a trecut la un metru de dubă în momentul în care a explodat.
IPJ Vâlcea a anunțat că a fost deschis un dosar penal pentru distrugere din culpa, prevăzută de art 255, alin. 1 si 2 din Codul penal, în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.
Duba care a explodat aparține unei societăți comerciale ce se ocupă cu întreținerea instalațiilor de alimentare cu gaz metan, iar aceasta avea o lucrare în zonă.
În momentul în care șoferul a apăsat pe telecomanda mașinii pentru a o deschide centralizat, vehiculul a explodat, aruncându-l la câțiva metri. O altă persoană care se afla în zonă a suferit escoriații, iar o femeie a suferit un atac de panică. În urma exploziei, mai multe mașini din zonă au fost avariate. De asemenea, 4 apartamente au fost afectate.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0