Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vaccinarea în troleibuz și autobuz: Unde se vor afla astăzi cele două puncte mobile

© Sputnik / Mihai CarausМобильный пункт вакцинации на Скулянке
Мобильный пункт вакцинации на Скулянке - Sputnik Moldova, 1920, 16.07.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Iată unde se vor afla astăzi cele două puncte mobile de vaccinare, autobuzul și un troleibuzul, amenajate special pentru imunizarea cetățenilor.
CHIȘINĂU, 16 iul - Sputnik. Cele două vehicule staționează, conform unui grafic, în locuri prestabilite în Chișinău și în suburbii. Astfel, pe parcursul zilei de astăzi, troleibuzul transformat în centru mobil de imunizare se află în sectorul Buiucani, pe strada Calea Ieșilor, în preajma Parcului ”Alunelul”.
Autobuzul amenajat în centru mobil de vaccinare se află în satul Budești, pe strada Chișinăului 115, în preajma Centrului de Copii și Tineret.
Флакон с надписью Вакцина против коронавируса Johnson & Johnson - Sputnik Moldova, 1920, 13.07.2021
Societate
Vaccinul administrat cu o singură doză: Când ne vom putea vaccina cu Johnson & Johnson
La punctele mobile de vaccinare se poate imuniza orice doritor, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate. 
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. De asemenea, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Scopul acestei campanii este de a facilita accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.
Până în prezent în Republica Moldova s-au administrat peste 834527 de doze de vaccin anti-COVID-19.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0