Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primăria Chișinău are un nou viceprimar: Cine este el 

© Sputnik / Mihai CarausPrimăria Chișinău
Primăria Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2021
Abonare
Consiliul Municipal Chișinău a votat pentru un nou viceprimar pe domeniul economico-financiar și investiții, după ce Inga Ionesii a plecat din funcție în luna mai.
CHIȘINĂU, 15 iul - Sputnik. Olga Ursu este noul viceprimar al Capitalei pe domeniul economic. Candidatura sa a fost votată în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului municipal Chişinău. Olga Ursu a fost propusă în funcție de către edilul-șef Ion Ceban.
Primarul Capitalei a scris pe pagina sa de Facebook că Olga Rusu este o profesionistă în domeniul său.
Московские архитекторы о стратегии развития Кишинева - Sputnik Moldova, 1920, 02.07.2021
Societate
Viceprimarul Victor Chironda a fost demis din funcție - VIDEO
„Olga Ursu este o persoană profesionistă, își cunoaște foarte bine meseria și are experiență atât în domeniul real cât și în cel public. La Primărie fiind Șefa Cabinetului a gestionat bugetul municipal. Volumul de lucru în Primăria Capitalei este foarte mare, inclusiv pe domeniul economic, investițional și cel financiar, ramuri de care va răspunde viceprimarul”, a scris primarul general.
Pentru candidatura Olgăi Ursu au votat 27 de consilieri, inclusiv fracțiunea Partidului Socialiștilor - 22, aleșii locali ai Partidului ȘOR - 2, PCRM - 2 și PD - 1. Consilierii din fracțiunile Platforma DA și PAS s-au abținut, iar fracțiunea PL a votat împotrivă.  
Amintim că funcție de viceprimar al Capitalei pe domeniul economic a devenit vacantă după ce Inga Ionesii și-a dat demisia.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0