Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce pedeapsă a primit șoferul care a călcat cu mașina mai multe persoane la o benzinărie

Justiție - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2021
Abonare
Șoferul care, vara trecută, în mod intenționat a trecut de câteva ori cu mașina peste trei persoane aflate la pământ a fost condamnat la 17 ani de pușcărie.
CHIȘINĂU, 15 iul - Sputnik. Șoferul care, în august anul trecut, a călcat cu mașina trei persoane într-o benzinărie își va petrece următorii 17 ani după gratii. Asta după ce procuratura anunță că a fost găsit vinovat în acest caz. Iar complicele acestuia, care era pasager în mașină, va sta la libertate.
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2021
Societate
A vrut să ademenească două copile să întrețină relații sexuale: Cum s-a întâmplat - VIDEO
Șoferul a fost acuzat pentru trei capete de acuzare: ”tentativă de omor intenționat”, ”huliganism agravat” și ”conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat în lipsa deținerii permisului de conducere”. Complicele a fost cercetat pentru „tentativă de omor” și „huliganism”, dar magistrații au considerat că el nu a contribuit la săvârșirea ”tentativei de omor”, achitându-l pe acest capăt de acuzare, dar recunoscându-l vinovat de comiterea ”huliganismului”, pentru care i-au aplicat o pedeapsă de cinci ani de închisoare, cu suspendare.
Procurorii au precizat că au cerut condamnarea complicelui la 16 ani de detenție și că nu sunt de acord cu sentința, și urmează să o conteste, insistând pe aplicarea unei pedepse reale cu închisoarea.
O mașină a fost lovită de un tren - Sputnik Moldova, 1920, 05.07.2021
Societate
Accident teribil la Drochia: Sunt morți și răniți - FOTO
Amintim că totul s-a întâmplat în noaptea spre 27 august 2020 la o benzinărie din satul Țiganca din raionul Cantemir. În urma unui conflict spontan apărut între mai multe persoane, un tânăr de 27 ani a urcat la volanul unei mașini, având cu el un pasager, intenționat a lovit câteva persoane. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere video ale benzinăriei.
În urma celor întâmplate, una dintre victime a fost internată în secția de reanimare a Spitalului Raional Cantemir, iar alte două persoane au fost internate în secția chirurgie cu diferite răni.
Imediat după cele întâmplate, agresorii, cu vârstele de 22 și 27 de ani, au fost reținuți și plasați în arest preventiv.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0