Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A vrut să ademenească două copile să întrețină relații sexuale: Cum s-a întâmplat - VIDEO

© Sputnik / Mihai CarausGirofar
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2021
Abonare
Un bărbat de 51 de ani a fost reținut de oamenii legii. El este suspectat de acțiuni perverse și ademenirea minorilor în scopuri sexuale.
CHIȘINĂU, 15 iul - Sputnik. Un caz șocant a avut loc în Capitală. Un bărbat de 51 de ani a fost reținut după ce a fost auzit în stradă de un trecător că încerca să ademenească două copile de zece ani ca să întrețină relații sexuale. Individul le propunea în schimb 500 de lei. Incidentul a avut loc miercuri seara, pe strada Nicolae Milescu-Spătaru, din sectorul Ciocana. 
Ребенок - Sputnik Moldova, 1920, 20.03.2021
Republica Moldova
Istoria cutremurătoare a unui pedofil în serie din Chișinău
Potrivit poliției, când infractorul a văzut că este observat a încercat să dea bir cu fugiții. Bărbatul care a auzit totul și un polițist care era prin preajmă, în afara orelor de lucru, l-au reținut și au chemat un echipaj la fața locului. 
Oamenii legii au pornit două cauze penale pentru acțiuni perverse și ademenirea minorilor în scopuri sexuale. Anterior, bărbatul a mai fost judecat pentru fapte similare. 
Momentul reținerii individului de către oamenii legii a fost surprins de un martor ocular și publicat pe rețelele de socializare.
În acest context, polițiștii îndeamnă părinții să vorbească copiilor despre asemenea cazuri și să le explice cum trebuie să se comporte și ce  trebuie să facă în astfel de situații. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0