Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ciurea: Ce ar putea prăbuși Partidul Acțiune și Solidaritate

© Sputnik / Mihai CarausCorneliu Ciurea
Corneliu Ciurea - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2021
Abonare
Dacă PAS nu se va ocupa de problemele cetățenilor, atunci există riscul prăbușirii partidului. Declarația a fost făcută de către expertul politic Corneliu Ciurea, în studioul Sputnik Moldova. 
CHIȘINĂU, 15 iul - Sputnik. Analistul politic a explicat cât de virtual este partidul PAS și că cel mai probabil, acesta va rămâne fidel stilului său postmodernist, deoarece acest partid virtual este creat pe baza rețelelor de socializare și, desigur, se bucură de un mare succes atunci când totul merge bine.
Виталий Катанэ - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2021
Politică
Catană: PAS este partidul oamenilor bogați
Oamenii ajung să creadă orbește în liderul său, pe care nu-l cunosc, pentru că li se pare că este unul puternic. În acest caz este vorba despre PAS, susține analistul politic Corneliu Ciurea. 
„Un astfel de partid se poate prăbuși foarte repede dacă oamenii încep să-l perceapă pe lider și pe partid într-un mod complet diferit. Și acest lucru este tipic pentru partidele virtuale, unde imaginea și realitatea se contrazic întotdeauna”, a spus expertul.
Ciurea susține că în curând ar putea începe procesul de prăbușire a partidului sau neîncrederea în el din partea oamenilor. 
Expertul a declarat că este extrem de important ca PAS să înceapă rapid să caute soluții la problemele cetățenilor și să prevină începutul procesului de eroziune a partidului, pentru ca la următoarele alegeri să poată obține un scor bun.
„În cazul unei soluționări rapide a problemelor oamenilor, PAS va avea șanse să intre și în următorul Parlament, dar și să rămână la putere la următoarele alegeri. Dar există o presimțire că procesul de eroziune a partidului va începe mai devreme decât PAS va începe să soluționeze problemele oamenilor”, a conchis Ciurea.
Amintim că duminică, 11 iulie, în Republica Moldova au avut loc alegeri parlamentare anticipate. În viitorul parlament vor intra: Partidul Acțiune și Solidaritate care va avea 63 de mandate, Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor - 22 PSRM și 10 PCRM - și Partidul Politic Șor cu șase mandate. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0