Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Catană: PAS este partidul oamenilor bogați

© Sputnik / Miroslav RotariВиталий Катанэ
Виталий Катанэ - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2021
Abonare
Analistul a apreciat modestia Maiei Sandu și a vorbit despre cel mai popular model de mașină în rândul membrilor Partidului Acțiune și Solidaritate.
CHIȘINĂU, 15 iul - Sputnik. Nu știm nimic sigur cu privire la modestia Maiei Sandu, "dar s-a vorbit întotdeauna despre bani cu referire la ea", a declarat în studioul Radio Sputnik Moldova analistul politic Vitalie Catană.
Anatol Țăranu - Sputnik Moldova, 1920, 14.07.2021
Republica Moldova
Expert: Ce se va întâmpla în relația cu Moscova după parlamentare
"Unii oameni au legături cu companii offshore, alții - cu milioane. Toți circulă Porsche și doar Porsche. Probabil, partidului îi este rușine să aibă o mașină de clasă inferioară", spune analistul.
Vitalie Catană consideră că PAS a creat doar o iluzie al unui partid modest, dar de fapt este formată din oameni care sunt familiarizați cu „Dolce Vita” și știu ce este o viață bogată.
Analistul consideră că este previzibil că opoziția va fi puțin eficientă, pentru că nu va putea lua decizii. 
"Un alt lucru este că în spațiul public opoziția va fi importantă, și nu doar parlamentară, ci și extraparlamentară. O opoziție care este capabilă să iasă în stradă dacă nu este auzită în parlament pentru a preveni lucrurile rele, chiar și din partea PAS, care își poate permite orice. Ea trebuie să arate clar că nu totul este posibil", a conchis interlocutorul.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0