Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Astăzi va avea loc ședința Guvernului: Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

© Sputnik / Mihai CarausПресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 14.07.2021
Abonare
Cabinetul de miniștri se va întâlni astăzi într-o nouă ședință de Guvern. Miniștrii interimari vor examina cel puțin 20 de subiecte.
CHIȘINĂU, 14 iul - Sputnik. Cabinetul de miniștri se vor întruni astăzi, ora 13:00, în ședință. Pe ordinea de zi au fost incluse 20 de subiecte pe care miniștrii interimari urmează să le examineze. Cel mai important fiind alocarea sumei restante de 22,46 de milioane de lei către Comisia Electorală Centrală, bani care erau necesari pentru finalizarea organizării și bunei desfășurări a alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie.
Guvern - Sputnik Moldova, 1920, 13.07.2021
Societate
Când vom putea avea un Guvern funcțional: Ce spune președintele PAS
Tot astăzi urmează să fie alocate 2,3 milioane de lei familiilor a 23 de angajați ai sistemului medical care au pierdut lupta cu COVID-19. La fel, urmează să fie adoptată hotărârea privind comanda de stat de admitere în învățământul superior cu finanţare de la bugetul de stat pentru anul de studii 2021-2022.
O altă decizie importantă care urmează să fie adoptată astăzi ține de inițierea negocierilor pentru semnarea Acordului dintre Moldova și Germania privind conversiunea permiselor de conducere. 
Amintim că aceste subiecte urmau să fie aprobate săptămâna trecută. Din lipsă de cvorum, ședința Guvernului a fost anulată. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0