Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin, despre deosebirea dintre Uniunea Statală Rusia-Belarus și Uniunea Europeană.

© Sputnik / Сергей Ильин / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин выступил с обращением к участникам IX Московской конференции по международной безопасности
Президент РФ В. Путин выступил с обращением к участникам IX Московской конференции по международной безопасности - Sputnik Moldova, 1920, 14.07.2021
Abonare
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a explicat cu ce se deosebește Uniunea Statală Rusia - Belarus de Uniunea Europeană.
CHIȘINĂU, 14 iul  - Sputnik. Uniunea Statală cu Belarusul reprezintă în sine un anumit nivel de integrare cu o păstrare deplină a suveranității, nu un stat. Declarația a fost făcută de președintele Rusiei, Vladimir Putin, la postul de televiziune Rossiya 24.
Прямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным - Sputnik Moldova, 1920, 14.07.2021
Rusia
Putin, despre principiile relațiilor cu țările vecine
A doua zi de la publicarea articolului despre unitatea poporului rus și ucrainean, președintele a oferit mai multe comentarii despre rostul și scopurile materialului.
“Noi cu Belarusul spunem: Uniunea Statală, însă în sensul direct nu este vorba de un stat, e doar un anumit nivel de integrare. Dacă ar fi să facem o comparație cu Uniunea Europeană, în UE nivelul de integrare e mult mai profund decât în cadrul Uniunii Statale cu Belarusul. (...). E vorba de o păstrare deplină a suveranității”, a spus Putin.
Putin a publicat un articol despre unitatea rușilor și ucrainenilor>>>
“O astfel de formă a integrării face viața oamenilor să fie mai ușoară, oferă anumite condiții pentru dezvoltarea economiei, dar și contribuie la sporirea competitivității comune”, a conchis liderul rus.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0