Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Viorel Morari ar putea fi trimis în judecată în dosarul „Vento”

© Sputnik / Miroslav RotariВиорел Морарь
Виорел Морарь - Sputnik Moldova, 1920, 13.07.2021
Abonare
Fostul șef al Procuraturii Anticorupție Viorel Morari ar putea fi trimis în judecată. Acesta este învinuit pentru patru capete de acuzare.
CHIȘINĂU, 13 iul - Sputnik. Fostul șef al Procuraturii Anticorupție Viorel Morari și subalternul său ar putea ajunge în judecată în dosarul "Vento".
Potrivit procuraturii, aceștia sunt învinuiți pentru patru capete de acuzare: ”exces de putere”, ”fals în acte publice”, ”reținerea sau arestarea ilegală” și ”tragerea cu bună-știință la răspundere penală a unei persoane nevinovate”. Cei doi ar fi comis acțiunile în privința co-proprietarilor rețelei de benzinării ”VENTO”.
PCCOCS - Sputnik Moldova, 1920, 27.01.2021
Societate
Un fost subaltern al lui Viorel Morari a fost reținut
În prezent, atât părțile vătămate, cât și persoanele învinuite de fabricarea acestui dosar la comandă fac cunoștință cu probatoriul acumulat de procurori, înainte ca acesta să fie trimis în judecată.
De precizat, la finele anului trecut frații Igor și Adrian Borș, co-proprietarii rețelei de benzinării ”VENTO” au fost reabilitați în drepturi, după ce s-a ajuns la concluzia că în 2018 au fost persecutați, reținuți, arestați, deposedați de avere și trași ilegal la răspundere penală într-un dosar la comandă.
Numele fraților Andrian și Igor Borș, co-proprietari ai rețelei de benzinării ”VENTO”, se regăsește în lista celor 38 de dosare, care ar reprezenta rezultatul unor comenzi politice și care au dus la urmărirea penală și judecarea, pe nedrept, a mai multor persoane.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0