Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cât pe ce să se înece în Nistru: Un copil nu mai dădea semne de viață

© Sputnik / Mihai CarausСотрудники Генерального инспектората чрезвычайных ситуаций продемонстрировали методы спасения на водах
Сотрудники Генерального инспектората чрезвычайных ситуаций продемонстрировали методы спасения на водах - Sputnik Moldova, 1920, 13.07.2021
Abonare
La un pas de tragedie. Un băiețel de doar patru ani a fost salvat pe plaja de la Vadul lui Vodă de către salvatori. Copilul nu mai dădea semne de viață.
CHIȘINĂU, 13 iul - Sputnik. Un copil a fost scos din ghearele morții de către salvatori, după ce a suferit o asfixie. Potrivit IGSU, incidentul a avut loc luni seara pe plaja de la Vadul lui Vodă.
Socata - Sputnik Moldova, 1920, 18.04.2021
Accidente
Accident aviatic la Vadul lui Vodă: Salvatorii oferă detalii - Foto
Părinții micuțului au povestit că, în timp ce se aflau în apă, au observat că băiețelul care se juca alături de ei nu mai respira. Disperați, aceștia au început a cere ajutor pe plajă.
Din fericire, doi salvatori au întreprins de urgență acțiuni de resuscitare, reușind să readucă copilul la viață. Ulterior, acesta a fost dus la Institutul Mamei și Copilului din Capitală.
Medicii spun că băiatul s-a simțit rău, după ce s-a asfixiat cu produse alimentare. La moment, viața micuțului este în afara oricărui pericol.
De la începutul perioadei estivale, salvatorii de pe plaja de la Vadul lui Vodă au salvat 12 oameni din diverse situații de risc.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0