Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident aviatic la Vadul lui Vodă: Salvatorii oferă detalii - Foto

Socata - Sputnik Moldova, 1920, 18.04.2021
Abonare
Alertă pe aerodromul din Vadul lui Vodă: un avion de mici dimensiuni, la bordul căruia se aflau două persoane, s-a prăbușit.

CHIȘINĂU, 18 apr - Sputnik. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în după amiaza zilei de 18 aprilie, în apropiere de aerodromul din orășelul Vadu lui Vodă, municipiul Chișinău.

”Potrivit primelor informații aeronava a căzut după ce aceasta a decolat la o înălțime de 200 -300 metri. La bordul avionului se aflau două persoane.  Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:45. La fața locului au fost îndreptate două echipe de pompieri. Ajunși aceștia au stabilit că în urma prăbușirii aeronavei, persoanele au ieșit de sinestătător, nefiind nevoie de acțiuni de deblocare sau descarcerare. Totodată, în urma impactului obiectului de zbor cu solul nu s-a produs explozie sau incendiu”, informează salvatorii printr-un comunicat.

Ca urmare a accidentului, cele două persoane aflate la bord au primit îngrijiri medicale. Oamenii legii urmează să stabilească cauza prăbușirii avionului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0