Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Când va decide OMS în privința autorizării ”Sputnik V” - un nou termen

© Sputnik / Sorokopud JuliaВ Приднестровье стартовала вакцинация препаратом «Спутник V”
В Приднестровье стартовала вакцинация препаратом «Спутник V” - Sputnik Moldova, 1920, 13.07.2021
Abonare
În august 2020, Ministerul rus al Sănătății a înregistrat ”Sputnik V”, primul vaccin din lume pentru prevenirea infecției cu coronavirus, dezvoltat de Centrul de cercetare Gamalei.
CHIȘINĂU, 13 iul - Sputnik. Fondul rus de investiții directe (RDIF) a anunțat un nou termen pentru preconizata autorizare a vaccinului rusesc împotriva coronavirusului de către Organizația Mondială a Sănătății. Șeful Fondului, Kiril Dmitriev, a spus că vaccinul rusesc ar putea fi aprobat în toamnă.
”Așteptăm ca Organizația Mondială a Sănătății să aprobe vaccinul în toamnă ", a declarat Dmitriev marți la postul India Today.
"Ne așteptăm că acest lucru se va întâmpla poate în septembrie sau octombrie, dar iarăși, totul depinde de ei", a adăugat el.
Dmitriev a menționat că în momentul de față se derulează toate procesele necesare care au legătură cu inspecția OMS, relatează RIA Novosti.
Vaccinul Sputnik V  - Sputnik Moldova, 1920, 07.07.2021
Societate
Revista Nature, despre siguranța și eficiența vaccinului ”Sputnik V”
În august 2020, Ministerul rus al Sănătății a înregistrat ”Sputnik V”, primul vaccin din lume pentru prevenirea infecției cu coronavirus, dezvoltat de Centrul de cercetare Gamalei.
”Sputnik V” este înregistrat în 67 de țări cu o populație totală de peste 3,5 miliarde de oameni. Datele autorităților de reglementare din mai multe țări, inclusiv Argentina, Serbia, Bahrain, Ungaria, Mexic și alte state, obținute în procesul vaccinării populației, demonstrează că ”Sputnik V” este unul dintre cele mai sigure și eficiente vaccinuri împotriva coronavirusului
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0