Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

„După votare, mergi la vaccinare”: Câte persoane s-au imunizat în ziua alegerilor

© Sputnik / Mihai CarausVaccinare
Vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 12.07.2021
Abonare
Peste zece mii de persoane au ales să se alăture campaniei Ministerului Sănătății și după ce și-au exercitat dreptul la vot au mers să se vaccineze împotriva COVID-19. 
CHIȘINĂU, 12 iul - Sputnik. Autoritățile din sănătate anunță că 10 523 de persoane s-au imunizat în ziua alegerilor, în cadrul campaniei lansate de Ministerul Sănătății „După votare, mergi la vaccinare”.
Vaccinul Johnson & Johnson - Sputnik Moldova, 1920, 12.07.2021
Societate
Alte 150 de mii de doze de vaccin vor ajunge astăzi în Moldova
Astfel, cetățenii au fost îndemnați ca duminică, 11 iulie, după ce trec pe la secțiile de votare, să treacă ulterior și pe la centrele de vaccinare de pe sector ca să-și administreze vaccinul împotriva noului coronavirus. În acest context, toate punctele de vaccinare din țară au activat duminică în intervalul orelor 07:00 – 21:00.
Ministerul Sănătății a îndemnat ca și în continuare oamenii să nu fie indiferenți față de sănătatea lor și a celor din jur și să se adreseze la medicul de familie sau la oricare Centru de vaccinare pentru a-și administra serul. 
Amintim că în țara noastră campania de vaccinare a început pe 2 martie. De atunci și până în prezent, 793 281 de persoane s-au vaccinat, iar 308 439 dintre ele au primit deja și cea de-a doua doză de ser. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0