Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Greceanîi: Sper că în Parlament va veni o echipă de profesioniști

Zinaida Greceanîi - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2021
Abonare
În Moldova continuă procesul de votare la alegerile parlamentare anticipate. Își fac datoria civică și rimele persoane în stat.
CHIȘINĂU, 11 iul - Sputnik. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a votat duminică la alegerile anticipate în organul legislativ suprem al țării.
TELEGRAMMMM "{$url}"
În opinia ei, această zi este foarte importantă pentru Moldova. Greceanîi și-a exprimat speranța că cetățenii vor face alegerea corectă.
 Выборы в парламент Молдовы 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2021
Societate
Vladimir Voronin, la secția de vot: Pentru ce a votat candidatul
"Aceasta este o zi decisivă pentru Moldova. Sper că cetățenii vor lua o decizie corectă, cu inima și sufletul împăcat că au făcut-o singuri,  și nu sub influența cuiva. Eu am votat pentru o echipă de oameni stataliști, profesioniști în Parlament, care anterior au știut să gestioneze mai multe crize în Moldova - sociale, economice, politice, financiare. Sper să avem din nou așa o echipă la guvernare, în parlamentul țării, care nu va fi influențată de nimeni, ci va munci în interesele cetățenilor Republicii Moldova", le-a declarat președintelui Zinaida Greceanîi reporterilor.
Ea a chemat, de asemenea, toți cetățenii să vină la vot și să aleagă candidați demni pentru funcțiile de deputat.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0