Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vladimir Voronin, la secția de vot: Pentru ce a votat candidatul

© Sputnik / Mihai Caraus Выборы в парламент Молдовы 2021
 Выборы в парламент Молдовы 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2021
Abonare
Președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a mers să aleagă viitorul Parlament. El a venit la secția de votare de unul singur.
CHIȘINĂU, 11 iul - Sputnik. Președintele PCRM Vladimir Voronin și-a exercitat dreptul la vot. El a menționat că vrea un Parlament care să se gândească în primul rând la interesele cetățenilor și nu la interesele personale.
TELEGRAMMMM "{$url}"
„Doresc ca acești 12 ani de stagnare a Republicii Moldova, de umilință a poporului să se termine. Aș mai dori ca dezvoltarea țării să fii direcționată către interesele cetățenilor Republicii Moldova și aș mai dori să fim în rând cu țările dezvoltate, în relație de prietenie cu țările vecine. (...) Aș dori, poate chiar în primul rând, ca noul Parlament să conștientizeze nivelul de responsabilitate, poate să dea Dumnezeu ca să avem un Parlament care să se gândească la cetățenii Republicii Moldova”, a declarat Vladimir Voronin. 
Andrei Năstase - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2021
Societate
Andrei Năstase și-a exercitat dreptul la vot: Declarațiile concurentului electoral
Voronin a declarat pentru presă că parlamentele și guvernele din ultimii 12 ani și-au făcut interesele lor și că acum e timpul ca viitorii deputați să-și unească eforturile și să salveze țara. El a mai menționat că Republica Moldova a reușit să-și facă relații bune cu Federația Rusă, dar și cu alte state, iar aceste relații trebuie menținute. 
Președintele PCRM a precizat că astăzi pentru el este o zi deosebită pentru că e ziua de naștere a fiicei sale și că după ce a votat, va merge să o felicite, iar seara va merge la sediul partidului său unde va aștepta primele rezultate a scrutinului. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0