Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

ANTA a făcut un anunț important în ajunul alegerilor anticipate

© Photo : Facebook / Sergiu BucataruANTA verifică șoferii Yandex Taxi
ANTA verifică șoferii Yandex Taxi - Sputnik Moldova, 1920, 10.07.2021
Abonare
Agenția Națională Transport Auto a venit cu un îndemn către transportatorii de pasageri, ca în ziua alegerilor să asigure buna funcționare a transportului și să respecte normele anti-COVID-19. 
CHIȘINĂU, 10 iul - Sputnik. Agenția Națională de Transport Auto le-a solicitat operatorilor și transportatorilor să respecte ordinea în ziua alegerilor parlamentare anticipate.
Миротворческий пост города Бендеры на мосту через Днестр. - Sputnik Moldova, 1920, 10.07.2021
Societate
Poliția a anunțat despre provocările care se pregătesc în ziua alegerilor
În special, transportatorii au fost îndemnați să respecte normele sanitare pentru a micșora riscul infectării cu noul coronavirus în timpul transportării pasagerilor prin localități, ca aceștia să poată ajunge la secțiile de vot. 
În plus, ANTA le-a reamintit șoferilor despre necesitatea de a respecta programul de circulație și rutele, de a deține asupra lor toate documentele necesare care le permit să desfășoare acest tip de activitate și a le sigura toate condițiile de transportare a pasagerilor.
Amintim că duminică, 11 iulie, moldovenii aleg deputații care vor constitui Parlamentul de legislatura a XI-a. Peste trei milioane de alegători sunt așteptați la urnele de vot. Pentru cele 101 mandate de deputat concurează candidați din 20 partide politice, 2 blocuri electorale și un candidat independent.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0