Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 în Moldova: Câte cazuri sunt înregistrate cu două zile înainte de alegeri

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaМедицинские работники в городской клинической инфекционной больнице имени И. С. Жекеновой в Алма-Ате, где проходят лечение больные с COVID-19.
Медицинские работники в городской клинической инфекционной больнице имени И. С. Жекеновой в Алма-Ате, где проходят лечение больные с COVID-19. - Sputnik Moldova, 1920, 09.07.2021
Abonare
Ministerul Sănătății raportează astăzi un număr mai mic de cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus.
CHIȘINĂU, 9 iul - Sputnik. Alte 71 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Numărul este mai mic față de ziua de ieri când au fost raportate 85 de cazuri noi de infectare.
Flagul Federației Ruse și UE - Sputnik Moldova, 1920, 09.07.2021
Politică
UE vrea discuţii cu Rusia privind certificatele Covid-19 pentru călătorii
Cele 71 de cazuri sunt rezultatul efectuării a 5 295 de teste. Din numărul total de cazuri, patru sunt de import. Mai excat, câte două din Marea Britanie și Federația Rusă. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 257 343 de persoane infectate. Nici astăzi nu au fost raportate îmbolnăviri în rândul lucrătorilor medicali.
Ministerul Sănătății informează că 224 de pacienți confirmați cu infecția COVID-19 sunt internați în instituțiile medico-sanitare din țară. Dintre aceștia, 56 sunt în stare extrem de gravă, iar 11 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată. Totodată, au fost înregistrate două decese generate de complicații ale coronavirusului. Alte 87 persoane au fost vindecate. În total, 250 307 de persoane au fost tratate de COVID-19.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0