Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenționarea CEC: Este ultima zi în care mai putem face asta

© Photo : Miroslav RotariPrezentarea de către Comisia Electorală Centrală a rezultatelor preliminare oficiale privind desfășurarea alegerilor prezidențiale
Prezentarea de către Comisia Electorală Centrală a rezultatelor preliminare oficiale privind desfășurarea alegerilor prezidențiale - Sputnik Moldova, 1920, 09.07.2021
Abonare
Astăzi este ultima zi în care concurenții electorali și susținătorii lor mai pot face agitație. Anunțul a fost făcut de Comisia Electorală Centrală.
CHIȘINĂU, 9 iul - Sputnik. Comisia Electorală Centrală atenționează că astăzi, 9 iulie, este ultima zi în care se mai poate face agitație electorală.
Выборы президента 2016 второй тур  - Sputnik Moldova, 1920, 08.07.2021
Politică
Curtea de Apel a decis reducerea secțiilor de votare pentru cei din stânga Nistrului
"Agitația electorală este strict interzisă în ziua alegerilor și cea precedentă ei. În aceste zile nu este permisă nici apariţia candidaţilor în alegeri la emisiuni televizate sau radiofonice", se menționează într-un comunicat emis de CEC.
Agitația electorale în zilele indicate se sancționează prin lege. Astfel, persoanele fizice care vor comite astfel de încălcări vor primi amenzi de până la 1 500 de lei, iar cei cu funcții de răspundere sau concurenții electorali vor fi sancționați cu amenzi de până la 2500 de lei.
Amintim că duminică, 11 iulie, au loc alegerile parlamentare anticipate. Oamenii sunt așteptați la urnele de vot pentru a-și alege deputații care îi vor reprezenta în noul Parlament.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0