Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dmitri Kobițki va conduce Misiunea de observatori CSI la alegerile din Moldova

© Sputnik / Mihai CarausМиссия наблюдателей от СНГ
Миссия наблюдателей от СНГ - Sputnik Moldova, 1920, 08.07.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Șeful grupului de observatori din partea Adunării Interparlamentare a CSI va fi deputatul Parlamentului kârgâz Iskender Matraimov.
CHIȘINĂU, 8 iul - Sputnik. Joi, la Chișinău a ajuns un grup mare de observatori din partea structurilor oficiale ale Comunității Statelor Independente, pentru a monitoriza alegerile parlamentare anticipate care vor avea loc în Moldova pe 11 iulie.
CEC - Sputnik Moldova, 1920, 24.06.2021
Politică
CEC s-a întâlnit cu observatorii CSI: Ce au discutat
Președintele Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI, președintele Camerei Superioare a Parlamentului rus Valentina Matvienko, a semnat dispoziția respectivă privind numirea lui Iskender Matraimov, vicepreședinte al Comitetului pentru aplicarea legii, combaterea criminalității și anticorupție în Parlamentul kârgâz, în calitate de coordonator al grupului de  observatori internaționali din partea Adunării Interparlamentare a CSI la alegerile pentru Parlamentul Republicii Moldova.
"Observatorii Adunării Interparlamentare au efectuat monitorizarea pe termen lung a alegerilor. În ziua alegerilor, aproximativ 100 de observatori care reprezintă respectiva structură a CSI vor lucra atât în ​​țară, cât și la secțiile de votare străine din alte țări", a comunicat serviciul de presă al Secretariatului Consiliul Adunării Interparlamentare CSI.
Grupul din partea Adunării Interparlamentare  va monitoriza alegerile în componența Misiunii de Observator a Comunității Statelor Independente, condusă de secretarul general al Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI, Dmitri Kobițki. Candidatura sa a fost agreată în cadrul unei reuniuni a Consiliului Plenipotențiarilor Permanenți ai statelor membre CSI pe lângă organele statutare și alte organe ale Comunității.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0