Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Danez șocat de dimensiunile unui submarin nuclear rusesc

© Sputnik / Александр Гальперин / Accesați arhiva multimediaРепетиция парада ВМФ в Кронштадте
Репетиция парада ВМФ в Кронштадте - Sputnik Moldova, 1920, 08.07.2021
Abonare
Un instalator danez a fost surprins de dimensiunea submarinului nuclear rusesc „Areol”, care a trecut prin apele teritoriale ale regatului.
BUCUREȘTI, 8 iul - Sputnik. Locuitorii Danemarcei au fost surprinși de dimensiunile submarinului nuclear rusesc „Areol”, care a trecut prin apele teritoriale ale regatului, potrivit postului danez TV2.
Брифинг президента Молдовы Майи Санду - Sputnik Moldova, 1920, 07.07.2021
Republica Moldova
Sandu vrea ca Moldova să meargă pe calea Ucrainei? - Mai rău decât furtul miliardului
Potrivit acestuia, navele mari de containere care trec pe aici sunt o vedere obișnuită pentru el.
"Era, pur și simplu, gigantic!", a adăugat Christensen.
În același timp, căpitanul Ditte Düreborg, specialist în submarine, a declarat canalului TV că, în ciuda dimensiunii și a echipajului care depășesc 100 de persoane, acest submarin este dificil de urmărit, inclusiv pentru că este construit dintr-un tip special de oțel. „Se poate spune că are o semnătură magnetică redusă”, a explicat el.
Militarii danezi au subliniat că trecerea „Areolului” prin apele regatului nu este „un motiv de dramă”, întrucât submarinul respecta regulile internaționale pentru o navigație sigură.
”Areol” este un submarin multifuncțional cu proiect nuclear 949A. Submarinul va participa la parada navală principală din Sankt Petersburg pe 25 iulie.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0