Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moldovenii în Rusia: Noi reguli de intrare în țară

© Sputnik / Сергей Сергеев / Accesați arhiva multimediaРабота московских вокзалов
Работа московских вокзалов - Sputnik Moldova, 1920, 07.07.2021
Abonare
Rospotrebnadzor a publicat noile reguli privind trecerea frontierelor Federației Ruse de către cetățeni străini.
CHIȘINĂU, 7 iul. - Sputnik. Serviciul federal rus pentru supraveghere în sfera protecției drepturilor consumatorilor și bunăstării oamului (Rospotrebnadzor) a publicat informații cu privire la țările cetățenii cărora vor putea confirma prin aplicație testul PCR la intrarea în Federația Rusă. Acest lucru este precizat în dispoziția medicului  sanitar șef al Rusiei, Anna Popova.
Migranți în Rusia - Sputnik Moldova, 1920, 15.06.2021
Societate
Termen prelungit pentru moldovenii care au depășit perioada legală de ședere în Rusia
Astfel, începând cu 1 septembrie, locuitorii Moldovei, Uzbekistanului, Azerbaidjanului și Turkmenistanului, la intrarea pe teritoriul Rusiei, vor putea confirma testul PCR prin intermediul aplicației mobile „Călătoresc fără COVID-19”. Anterior, astfel de condiții erau valabile doar pentru țările UEEA.
„Cetățenii statelor membre ale Uniunii Economice Eurasiatice și ai Republicii Tadjikistan din 10 iulie 2021, precum și cetățenii Republicii Azerbaidjan, Republicii Moldova, Republicii Uzbekistan, Turkmenistan din 1 septembrie 2021, la trecerea frontierei de stat a Federației Ruse confirmă prezența rezultatului negativ al testului de laborator la COVID-19 realizat prin metoda reacției în lanț a polimerazei (PCR), efectuat nu mai devreme decât cu trei zile calendaristice înainte de a ajunge pe teritoriul Federația Rusă, prin utilizarea aplicației mobile „Călătoresc fără COVID-19", este specificat în document.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0