Pleșoianu: ”Lumea e condusă de pseudo-lideri care folosesc banii noștri pentru armament!”

© Inquam Photos / Adriana NeagoeLiviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu - Sputnik Moldova, 1920, 05.07.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Un dublu eveniment realizat de Liviu Pleșoianu, ca o revoltă contra a ceea ce se petrece în lumea de azi, în care mor copii de foame – în timp ce sume colosale se cheltuie pe armament.
BUCUREȘTI, 5 iul – Sputnik. Dacă patru ani a fost una dintre vocile care au dat speranță că se ba schimba ceva în bine în Parlamentul României, acum Liviu Pleșoianu încearcă să schimbe gândirea românilor printr-o ”adevărată resetare”.
Юрий Рошка - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2021
Roșca: Sandu i-a mințit pe moldoveni - Detalii
După volumul ”Adevărata Marea Resetare”, cartea de căpătâi a filosofiei sale social-politico-antropologice, Liviu Pleșoianu a publicat o nouă lucrare: ”Locul de Niciunde”.
Despre acest ”Neverland” al său, aflăm de la autor că ”strânge laolaltă sâmburi de trăiri din dimineața vieții mele, întinse de-a lungul multor fragezi ani”.
”Le-o dedic tuturor celor ce apă caută, însetaţi, în deşert. …Tuturor celor aflaţi pe drumul către sine și către ceilalți – drum minunat, dar extrem de dificil şi fără prea multe semne de orientare”, scrie Liviu Pleșoianu, explicând că ”drumul către Locul de Niciunde este un drum al agoniei şi al extazului, o cale pe care e minunat de greu să păşeşti...”.
Cartea "Locul de Niciunde" poate fi achiziționată online și descărcată în format electronic de la adresa: https://liviuplesoianu.gumroad.com/l/loculdeniciunde
***
Billionaire financier George Soros - Sputnik Moldova, 1920, 01.03.2020
Republica Moldova
Soros luat în vizor: O carte despre planurile miliardarului, lansată la Chișinău
Odată cu lansarea acestei cărți, Liviu Pleșoianu mai face un gest – o donație către ONU, pentru Programul Alimentar Mondial (World Food Programme), cu scopul de ajuta copiii despre care presa mondială a scris reportaje copleșitoare! În anumite zone ale lumii, mai ales în Africa, copii mor de foame, ajungând să folosească noroiul drept hrană!
”Nu știu alții cum sunt, dar eu nu pot să îmi văd liniștit de viață știind că exact în aceste clipe sute de mii de copii din Madagascar mănâncă lăcuste cu noroi!”, scrie Pleșoianu, arătând că a donat acum, ”așa cum am făcut-o și pentru copiii din România”.
Iar un alt aspect revoltător al cumplitei realități este că în acest timp unii lideri ai lumii nu ne vorbesc decât despre înarmare, inventând ”amenințări” și provocând tensiuni și chiar conflicte armate pe întreg mapamondul.
”În timp ce ne lăsăm lumea condusă de pseudolideri care folosesc anual aproape 3 TRILIOANE de dolari DIN BANII NOȘTRI pentru armament și operațiuni militare, cel puțin UN MILIARD de oameni MOR DE FOAME!”, accentuează Pleșoianu, care a scris în ”Adevărata mare RESETARE” https://liviuplesoianu.gumroad.com/l/adevaratamareresetare ce și cum ar trebui făcut pentru a înceta această situație.
***
Apropo de donația lui Liviu Pleșoianu pentru copii din Madagasacar, ei bine, tot în Africa asistăm cum Occidentul face un război în Mali, o țară în care oamenii mor de foame, deși sunt, teoretic, stăpânii unor bogății imense ale subsolului. Imense! Dar colonialismul occidental nu se dă în lături de la nimic pentru a pune mâna pe resursele naturale ale Africii, chiar dacă fac milioane de victime pentru asta. Mali, Libia sau Nigeria sunt exemple clare în acest sens!
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0