Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ceban se află într-o deplasare oficială la Viena: Care este scopul vizitei

© Photo : Facebook / Iv Ceban Ion Ceban se află într-o vizită de lucru la Viena
 Ion Ceban se află într-o vizită de lucru la Viena - Sputnik Moldova, 1920, 05.07.2021
Abonare
Ion Ceban a mers într-o vizită de lucru în Austria, unde s-a întâlnit cu omologul său din Viena. Cei doi au discutat despre preluarea bunelor practici între ambele orașe.
CHIȘINĂU, 5 iul - Sputnik. Gestionarea situației epidemice COVID-19 la nivel de Capitală, preluarea bunelor practici privind problemele de infrastructură: dezvoltarea urbană, managementul deșeurilor, amenajarea spațiilor verzi, dar și altele au fost printre principalele subiecte discutate luni, 5 iulie, de către primarul Chișinăului, Ion Ceban, și omologul său austriac, primarul din Viena, Michael Ludwig.
Primarii din Chișinău și Suceava au semnat un acord de colaborare  - Sputnik Moldova, 1920, 24.06.2021
Societate
Ceban a semnat un acord cu autoritățile din Suceava: Ce proiecte ar urma să se facă
Totodată, în cadrul întrevederii dintre cei doi, Ceban a amintit și despre documentele strategice aflate în proces de elaborare. Mai exact, este vorba despre Strategia de dezvoltare a orașului Chișinău și Planul Urbanistic General al Capitalei. Edilul-șef al Capitalei a menționat importanța Hărții investiționale, proiect la care Ceban își dorește o colaborare cu specialiștii din Viena.
În context, Ceban i-a mulțumit omologului său pentru oportunitatea de a avea un dialog comun și l-a invitat pe Michael Ludwig la Chișinău, în toamna acestui an, când va avea loc Forumul Economic municipal.
Într-un comunicat de presă al Primăriei este menționat că Ion Ceban mai are planificate și alte întrevederi cu diverși reprezentanți ai instituțiilor austriece, în scopul preluării bunelor practici. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0