Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

O femeie a murit în inundațiile din regiunea Bahcisarai din Crimeea

© Sputnik / Konstantin Mihalchevskiy / Accesați arhiva multimediaПодтопления в Ялте после ливней
Подтопления в Ялте после ливней - Sputnik Moldova, 1920, 04.07.2021
Abonare
În sud-vestul Crimeii, în satul Kuibîșevo, o femeie a murit ca urmare a ploilor abundente și alta a fost internată în spital, a declarat serviciul de presă al Ministerului Regional pentru Situații de Urgență.
CHIȘINĂU, 4 iul - Sputnik. Potrivit vicepremierului guvernului Republicii Crimeea, Evgheni Kabanov, aproximativ 60 de case din satele Kuibîșevo și Golubinka au intrat în zona de inundații din regiunea Bahcisarai. În unele zone, apa s-a ridicat până la un metru și jumătate. Potrivit acestuia, situația este sub control. În același timp, meteorologii prognozează continuarea precipitațiilor.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Potrivit Ministerului Situațiilor de Urgență, și satul Sokolinoie se afla în zona de inundații.
Георгий Кавкалюк - Sputnik Moldova, 1920, 04.07.2021
Politică
Ultima oră: Cavcaliuc avea interdicție de intrare în Federația Rusă
Autoritățile din Crimeea au anunțat o avertizare de furtună pentru 4 și 5 iulie. În raioanele de vest, sud, est și centru, au loc ploi torențiale. Situația cea mai dificilă a fost înregistrată în regiunea Bahcisarai, unde două râuri au ieșit din maluri și au înnămolit arii extinse.
Primul ciclon puternic a lovit Crimeea pe 17 iunie și a dus la inundarea Kerciului. Autoritățile regionale au introdus regimul de urgență. A doua zi, averse au ajuns la Ialta, unde râurile li-au ieșit din maluri, inundând străzi și case. Dezastrul a afectat și regiunile Feodosia, Leninsky și Kirovsky din Crimeea.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0