Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Duminică activă la Chișinău: Unde te poți distra

© Sputnik / Mihai CarausOameni în parc
Oameni în parc - Sputnik Moldova, 1920, 04.07.2021
Abonare
Nici astăzi nu stăm în case. Preturile de sector ale Capitalei promit distracție și voie bună pentru toți chișinăuienii și vizitatorii Capitalei.
CHIȘINĂU, 4 iul - Sputnik. Activități cultural-artistice în aer liber, vor fi organizate și astăzi la Chișinău în cadrul Proiectului „Dialog social cu chișinăuienii". Majoritatea evenimentelor sunt programate între orele 11:00 - 14:00, iar anumite activități vor dura până la ora 21:00. Astfel, în scuarul „Academiei" vom putea vedea manifestarea cultural-artistică cu genericul „Colorăm vara". Vor avea loc activități artistice cu copiii de la Centrul pentru Copii și Adolescenți „Politehnic", concurs muzical de karaoke, atelier de pictură realizat cu elevii CCTCA „ Politehnic", concursul desenului pe asfalt, atelier de  creație la aeromodelism, recital de poezii prezentat de Centrul pentru Copii „Fantastic".
Virgil Mărgineanu - Sputnik Moldova, 1920, 03.07.2021
Podcasturi
Surprizele lunii iulie: Un festival de anvergură revine la Chișinău - detalii
În scuarul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei - Sfântă Amintire" din strada Miron Costin va avea loc manifestarea cultural-artistică cu genericul „Vie-i forța neamului". În cadrul acesteia va avea loc un concert susținut de formația „Fulger" a Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială a IGP a MAI.
Distracție va fi și în parcul „Alunelul". La „Festivalul tinerilor meșteri populari" vom avea parte de o expoziție a tinerilor meșteri populari, dar și de un program de concert cu participarea artiștilor profesioniști.
În scuarul DETS Ciocana,  strada Alecu Russo, 57 suntem așteptați la „Petale muzicale" - un concert de muzică și dans susținut de copiii de la Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri „Convorbitorul".
Precizăm, evenimentele au drept scop valorificarea potențialului artistic al comunităților de artă, prin comunicarea între generațiile de artiști și tineri, promovarea valorilor artistice autohtone, precum și stimularea interesului publicului-spectator pentru recunoașterea creațiilor artistice autentice. Activitățile vor fi desfășurate cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției COVID-19.  
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0