Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon, despre acțiunile AUR: Emblema haosului și bădărăniei

© Sputnik / Mihai CarausСтычки в ходе марша сторонников Блока коммунистов и социалистов с представителями Партии AUR
Стычки в ходе марша сторонников Блока коммунистов и социалистов с представителями Партии AUR - Sputnik Moldova, 1920, 04.07.2021
Abonare
Liderul socialiștilor Igor Dodon a reacționat dur la tentativele reprezentanților AUR de a bloca desfășurarea marșului Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.
CHIȘINĂU, 4 iul - Sputnik. Liderul paridului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a reacționat la acțiunile reprezentanților Alianței pentru Unirea Românilor, dar mai ales la gestul lui Dorin Chirtoacă, care s-a năpustit asupra liderilor coloanei. Dodon a scris pe canalul său de Telegram că acest partid reprezintă haos și violență. 
Стычки в ходе марша сторонников Блока коммунистов и социалистов с представителями Партии AUR - Sputnik Moldova, 1920, 04.07.2021
Politică
Video - AUR a încercat să blocheze desfășurarea marșului blocului PCRM - PSRM
„Iată fața adevărată a partidelor de dreapta (unioniste, pro-europene și pro-NATO). Iată haosul și violența pe care o reprezintă aceste partide - PAS, PUN, AUR ș.a. Chirtoacă și alde dânsul au fost și rămân emblema dreptei in Moldova. Emblema haosului, a bădărăniei, a furtului miliardului, a incompetenței în administrație, a corupției, emblema iresponsabilității față de cetățeni. Marșul „Iubim Moldova” a arătat diferența dintre încrederea, calmul și spiritul patriotic moldovenesc al comuniștilor și socialiștilor, pe de o parte, și extremismul politic al unioniștilor, pe de altă parte”, a scris Dodon pe Telegram.
Precizăm, reprezentanții AUR au încercat să blocheze desfășurarea marșului Blocului PCRM-PSRM. Mai mult, fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă a sărit în fața liderilor celor două partide, Vladimir Voronin și Igor Dodon, dar a fost înlăturat de polițiști.  
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0